Actualidad

BEQUES DE JOVES TITULATS

CONVOCATÒRIA DE BEQUES DE FORMACIÓ PER A JOVES POSTGRADUATS DESOCUPATS.

 

L’Ajuntament d’Algemesí ha aprovat les bases del programa Beques de formació per a joves graduats desocupats  que donaran supost al servei de turisme i Museu Valencià de la Festa amb motiu de l’Assemblea General de la ICCN que tindrà lloc a Algemesí, ja que en 2018 serà la seu de l’Assemblea Internacional ICCN_UNESCO,

 

1 Plaça per a “Gestió Turística”

2 Places per a “Periodisme, Publicitat i relacions públiques”.

 

Pel projecte específic a què s’incorporaran els becats, cal:

 

a) Un nivell alt d’anglés, per la qual cosa és requisit indispensable posseir el títol de B2 d’angles i superar entrevista oral que es convocarà per la Comissió de Baremació.

 

b) Capacitació o experiència en les funcions i tasques de “community manager”, que haurà d’acreditar amb titulació o amb una declaració responsable.

 

La duració inicial serà de 3 mesos i es podrà prorrogar, si és el cas, fins a un màxim de nou mesos. L'assignació serà de 1.000€ bruts mensuals i la dedicació dels becaris serà de 30 hores a la setmana.

 

Entre els requisits sol·licitats està ser veí d'Algemesí, no haver cumplit els 35 anys, haver finalitzat estudis entre els cursos acadèmics dels 4 últims anys o convocatòria avançada dels exàmens de Grau 2017-2018, estar en situació de desocupació i no ser beneficiari de cap altra beca o ajuda amb la mateixa o anàloga finalitat.

 

El termini per a presentar les sol·licituds serà fins al 20 d’Abril de 2018.