Comerç

El Portal del comerciant és una pàgina web completa amb gran quantitat d’informació d’interés per al sector comercial, en aspectes com la normativa i els tràmits administratius que afecten el comerç; un espai per als emprenedors, una biblioteca comercial, etc. El Portal compta amb versions locals mantingudes des de les AFIC que s’han adherit al projecte, per acostar encara més al comerciant tot allò que necessita saber per al seu treball diari. A més, mostra una galeria comercial dels establiments de la ciutat.

 

LINK. Accés al Portal del comerciant d'Algemesí:  https://algemesi.portaldelcomerciante.com/

 

CONVOCATÒRIA ACTIVITATS 2018: OUTLET - PASSAREL·LA

 

La regidoria de comerç realitza convocatòria per organitzar activitats de promoció comercial i animació del comerç urbà per als propers mesos, en les que poden participar els comerços i establiments d’Algemesí.

 

Fira OUTLET: els dies 9-10 i 11  de febrer 

en Pl. Major (venda de productes d’oportunitat al millor preu, s’exceptuen productes peribles)

Interessats presentar inscripció fins el dia 29 de gener junt al pagament de preu públic de 50  € per lloc de venda (espai aproximat 2’5x5 ms.)

 

Reunió organització 29 de gener a les 16 h. en saló de Plens de l’Ajuntament.

 

Proposta Passarel·la d’Algemesí 21 d’abril 

Desfilada mostrant les tendències de moda. (Cal indicar la proposta del comerç del que vol presentar en la passarel·la  per analitzar la possible participació)

Interessats presentar pre-inscripció fins el dia 9 de febrer.

La passarel·la es convocarà definitivament en cas de tenir més de 23 establiments disposats a participar i es convocarà la reunió preparatòria.

En el seu cas el Preu públic per participar serà de 50 €.

 

Full d'inscripció Fira Outlet i preinscripció Passarel·la

 

Més informació:  agència AFIC: tf: 962017600, correu electrònic: adl@algemesi.net

 

Les inscripcions han de presentar-se preferentment en l’oficina AFIC en l’Agència de desenvolupament d’Algemesí (oficines municipals de Pl. Argentina, 1) o en el registre general de l’Ajuntament d’Algemesí, on podran realitzar el pagament amb targeta o recollir el codi barres d’autoliquidació.

 
 
 

 

 

 

CONVOCATORIA SECTOR HOSTELERIA PREPARATORIA DE LA RUTA DE LA TAPA 2018

DIMECRES 31 DE GENER A LES 16:30 HORES

LLOC: SALA DE PLENS AJUNTAMENT D'ALGEMESÍ

Vos preguem confirmeu l’assistència a l’agència de desenvolupament d’Algemesí /AFIC,  bé per telèfon 96 2017600  o correu electrònic galeriacomercial@algemesi.net. També preguem puntualitat per tal de dedicar el temps imprescindible.

Vos animem a entrar en la galeria comercial d’Algemesí en la web del portal del comerciant algemesi.portaldelcomerciant.com i comprovar que les dades del vostre establiment són correctes.

D’altra banda, si no esteu en el grup d’hosteleria de Facebook ens ho comuniqueu per incorporar-vos. En el grup tancat de Ruta de la Tapa tindrem tota la informació.

 

AJUDES PIME EN MATÈRIA DE COMERÇ I ARTESANIA – EXERCICI 2018

 

El Termini per presentar les sol·licituds finalitza el 15 de febrer de 2018. Les persones jurídiques han de presentar la sol·licitud de forma electrònica, les persones físiques poden elegir entre aquesta o presencialment.

 

LÍNIES CONVOCADES DIRIGIDES A PIME’s durant el 2018:

 

Estan dirigides a persones físiques o societats mercantils que en el cas de Avalem Artesania espiguen en possessió del document de qualificació artesana actualitzat, i en les línies Emprenem comerç i Avalem comerç estiguen d’alta o vagen a exercir les activitats del IAE següents: agrupación 64 (excepte 646 i 647.5) i l’agrupació 65 (excepte 652.1, 654 i 655)

 

AVALEM COMERÇ (Convocatòria ací)

 

Ajuda fins al 45% de l’inversió, amb Inversió mínima de 3.000€ i limit: 20.000€

 

Accions subvencionables: Inversions en equipament per l’establiment comercial.

NO SERÀ SUBVENCIONABLE l’adquisició de programes i aplicacions informàtiques, ni la creació de pàgines web, excepte que la finalitat siga la d’implantar la venta online vinculada al mateix establiment comercial.

 

EMPRENEM COMERÇ (Convocatòria ací)

 

Ajuda fins al 45% de l’inversió, amb límit: 10.000€

 

Les despeses del lloguer no poden superar els 5.000€

Accions subvencionables: despeses corrents que es deriven del manteniment d’un establiment comercial amb un nou titular o d’implementació d’una activitat comercial en un local, en el que amb anterioritat s’ha desenvolupat una activitat econòmica.

 

Deurà d’obrir-se entre l’1 de febrer i el 30 de setembre de 2018

-          Estudis de viabilitat comercial

-          Despeses en gestoria, notaria i registre per a la constitució de l’empresa, i en el seu cas, també online.

-          Despeses de canvi de titularitat del local, formalitzat en aquest exercici

-          Despeses en el lloguer del local des de el 1 de febrer fins el 30 de setembre del exercici en el que es convoca l’ajuda.

 

AVALEM ARTESANIA (Convocatòria ací)

 

Ajuda fins al 45% de l’inversió, amb límit: 5.000€

Accions: Assistència a certàmens ferials d’artesania d’àmbit provincial, autonòmic o superior, excepte que s’acrediten per l’organisme organitzador. Es consideraran subvencionables les despeses del lloguer de sòl, decoració i retolació del mateix.

 

-          Confecció i adició dels catàlegs dels productes, en qualsevol suport, incloent el cost del allotjament en la web, en el cas.

-          Accions de promoció dels productes, a través de qualsevol medi promocional.

-          Assistència a cursos especialitzat de formació en disseny, qualitat i especialització en el ofici corresponent, segon l’activitat artesana, organitzada per entitats formatives, independentment del lloc en el que es realitzen. Se consideren subvencionables únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l’entitat organitzadora.

 

Les ajudes es concedeixen baix el sistema de concurrència competitiva, segons els criteris de valoració publicats en les bases.