Noticies

Inici

>>

Actualidad

>>

Noticies

>>

11 de Maig de 2018 - 18:00
El Centre Municipal de Salut revisa l’esquena de més de 700 escolars d’Algemesí

Mes de 700 alumnes participen enguany en la campanya de detecció precoç de desviaments de columna que porta a terme el Centre Municipal de Salut entre els estudiants de tots les centres escolars d’Algemesí.

«La campanya consisteix en fer un reconeixement, en la mateixa escola, de tot l'alumnat de 4t de Primària, així com el seguiment d’altres xiquets i xiquetes als quals se’ls han detectat en moments anteriors alguna anomalia», assegura el regidor de Sanitat, Asensio García.

Els escolars de 4t de Primària són 366, 14 alumnes s’han detectat en els exàmens del Centre Municipal de Salut, mentre que a 338 xiquets els van detectar problemes en exàmens anteriors i requereixen un nou control clínic.

Per tal de fer un estudi més en profunditat en un dels moments més crítics per a les deformitats de l'esquena, com són les èpoques de grans creixements, s’ha desenvolupat aquesta campanya que consisteix a fer un reconeixement, a la mateixa escola, de tot l'alumnat de 4t, així com d'altres xiquets i xiquetes als quals se'ls haja detectat en moments anteriors alguna possible anomalia.

Al mateix temps, els tècnics del Centre Municipal de Salut, departament que depén de la regidoria de Sanitat, porten a terme durant tot el curs escolar una escola d’esquena dirigida als alumnes de cinqué de primària d’Algemesí.