Noticies

Inici

>>

Actualidad

>>

Noticies

>>

26 de Febrer de 2018 - 17:30
Les falleres majors d'Algemesí, Deyanira Calado i Marta Catalá, conviden a les festes en la Crida d'Algemesí

Les falles d'Algemesí ja prenen els carrers. La Crida i la inauguració de l'exposició del ninot marquen l'inici d'aquestes festes que han congregat a centenars de persones en l'acte en el qual la fallera major de la ciutat, Deyanira Calado Faus, i la fallera major infantil, Marta Catalá Martí, han invitat a la participació en les falles d'enguany.

La visita es va iniciar en el Museu de la Festa on ha quedat inaugurat l'exposició del ninot, l'aportació de cada falla a la candidatura de ninot indultat. Posteriorment les falleres majors de la ciutat van proclamar des de la casa consistorial que Algemesí “ja està en falles”.

La cort d’honor de la fallera major està formada per Jessica David, Sara Ferragud, Catarina Estradas, Ainoa Hoyos, Noelia Calabuig, Sofía Grau, Mila Enguix, Esther Martínez i Maria Sales Martínez.

La cort d’honor de la fallera major infantil està formada per Laura Gallart, Elena Domingo, María Domingo, Sara Granell, Geneva Girbés, Ainoa Azorín, Natalia Fernández, Mireia Cerezo, Andrea Roig y Sara Aliaga.