Noticies

Inici

>>

Actualidad

>>

Noticies

>>

1 de Març de 2018 - 10:45
Els guardonats reben 500 euros, diploma acreditatiu i un segell de garantia
L'Ajuntament d'Algemesí concedeix els premis d'ús i dignificació del valencià a les empreses Ordàs Veterinaris, Fisioteràpia La Trobada i Inforatge

L'Ajuntament d'Algemesí ha concedit els premis d'ús i dignificació del valencià a Ordàs Veterinaris, Fisioteràpia La Trobada i Inforatge. Es tracta d'uns premis que concedeix el consistori a empreses de la ciutat per l'ús del valencià en el seu treball diari i que enguany arriba a la seua XX edició. Els guardonats reben 500 euros, un diploma acreditatiu i un segell de garantia. El premi per a empreses consolidades ha sigut para Ordàs Veterinaris perquè en les seues noves instal·lacions ha retolat cadascun dels espais en valencià i també la cartelleria interior. A més, en la retolació externa ha afegit un lluminós d'avisos en valencià.

En l'apartat d'ús del valencià en les noves tecnologies per a empreses que el seu objectiu no és la comunicació, el premi ha sigut per a Fisioteràpia La Trobada perquè utilitza les diverses finestres que li ofereixen les xarxes socials per a comunicar-se amb els pacients i qualsevol persona interessada, a més del bon ús del valencià en la seua pàgina web.

El premi per a l'ús en noves tecnologies per a empreses de comunicació ha sigut per a Inforatge, perquè fa arribar la informació meteorològica diàriament a un elevat nombre de receptors. A més de la previsió de l’oratge en l'àmbit de tot el territori valencià, inclou articles de divulgació, informes i consultes personalitzades. A través de xarxes socials i llistes de distribució arriba a molts usuaris en valencià.

El jurat d'aquesta edició dels premis ha estat format per l'alcaldessa Marta Trenzano; la regidora de Comerç, Palma Egido; la tècnica de l'Agència per al Desenvolupament d'Algemesí, Carme Ferrís; el tècnic de Cultura. Josep Enric Estrela, i la tècnica de Normalització Lingüística, Fina Girbés.