Noticies

Inici

>>

Actualidad

>>

Noticies

>>

12 de Abril de 2018 - 16:30
L’Oficina Verda d’Algemesí atén a 409 usuaris i els aconsegueix un estalvi energètic valorat en 15.000 euros

L’Oficina Verda de Algemesí ha portat a terme, a falta de 45 dies per a complir el seu primer any de treball un total de 409 atencions pel que fa a optimització de factures energètiques, tramitacions de bo social i eliminació d’assegurances en optimització de potències entre altres qüestions relacionades amb l’estalvi energètic de particulars i empreses. Açò ha suposat un estalvi anual en energia per als usuaris de prop de 15.000 euros.

L'Oficina Verda és un servei d'assessorament que s'ofereix als veïns per a ajudar a reduir la factura energètica, lluitar contra la pobresa energètica i millorar l'eficiència energètica. Està ubicada a l’Ajuntament d’Algemesí i el seu horari d’atenció al públic són els dimecres d’11 a 14 hores.

Entre les seues competències més usuals està optimitzar el subministrament d’energia elèctrica i gas natural, la contractació de tarifes regulades revisar la contractació existent d’assegurances innecessàries i assessorament respecte a les mateixes, tramitació del bo social, assessorament sobre energia solar i sistemes d’il·luminació entre altres.

"Passat quasi un any de l'inici d'aquest servei, les dades aconseguides son positives. Hem aconseguit cridar l'atenció de més de 400 persones i les hem ates, millorant la seua factura energètica i ajudant-los a estalviar. L'Oficina Verda és un servei que ajuda als veïns i veïnes en temes energètics i que te com a objectiu final reduir l'impacte i emissions de CO2. A sovint això porta a una reducció de la nostra factura de llum o de gas, però l'objectiu final ha de ser l’estalvi energètic “, assegura el regidor de Medi Ambient, Pau Montalvà.