Noticies

Inici

>>

Actualidad

>>

Noticies

>>

4 de Juny de 2018 - 13:45
La poetessa d’Algemesí, Fina Girbés, guanya el Premi Samaruc que atorga l’Associació de Bibliotecaris Valencians

L’Associació de Bibliotecaris Valencians ha atorgat, en un acte celebrat a la ciutat de València, els premis Samaruc de Literatura Infantil i Juvenil 2018 i els Premis d’Honor i Bibliotecari de l’Any.

Aquests premis arriben enguany a la seua 26ª edició, tot i havent marcat una trajectòria al llarg d’aquests anys que han merescut el reconeixement unànime com a un dels més prestigiosos de la nostra literatura infantil i juvenil. El jurat estava format per Isabel Martí, Betlem Ortiz i Lucía Shaw com a bibliotecàries, Marina Guillén i Alapont com a escriptora, i Cristina Fernández com a mestra.

El Premi Samaruc en la modalitat de literatura infantil va guanyar-lo Versos banyats de Fina Girbés, publicat per edicions Tàndem, amb il·lustracions de Jorge del Corral.

Fina Girbés ha assenyalat la seua satisfacció per rebre un premi “al que no et presentes, ja que és una iniciativa de l’Associació de Bibliotecaris Valencians que trien entre tots els llibres que s’editen en l’any, això vol dir que el llibre ha agradat”.