Noticies

Inici

>>

Actualidad

>>

Noticies

>>

16 de Abril de 2018 - 09:15
La rotonda del camí Creueta d’Algemesí estarà acabada en menys d'un any

Les obres de la rotonda en la CV-512, en el lloc conegut com el camí Creueta, seran prompte una realitat. Així ho ha confirmat el director general d'Obres Públiques, Carlos Domingo, que junt amb el subsecretari de la Conselleria d'Habitatge , Obres Públiques i Vertebració del Territori, Francesc Signes i l'alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, han visitat el lloc on ja s'està treballant.

L'obra amb 722.000 euros de pressupost i un termini d'execució de 12 mesos ve a solucionar un gran punt d’inseguretat viària, amb una doble intersecció en un lloc amb trànsit intens, on es registren al voltant de 7.500 vehicles al dia.

L'obra serà realitzada per la conselleria d'Obres Públiques mentre que el consistori ha cedit els terrenys adquirits per expropiació. La conselleria espera accelerar el termini, ja que es tracta d'una actuació que, a priori, no presenta massa complicacions.

El director general d'Obres Públiques, Carlos Domingo, ha assegurat que es tracta d'una obra que solucionarà un dels grans problemes dels veïns de la ciutat. "Transformarem està doble intersecció en una rotonda clàssica, i amb això, pensem que es resoldrà el problema de seguretat viària".

Per la seua banda, l'alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, ha agraït a la conselleria la celeritat en aquest projecte "que ve a solucionar una reivindicació de fa molts anys dels nostres ciutadans. Es tracta d'una zona molt transitada que uneix una zona escolar amb la zona esportiva de la ciutat, a més de ser una carretera molt utilitzada d'eixida de la ciutat cap a la platja o l'Hospital de la Ribera".

La realització d'aquesta rotonda també permetrà al consistori portar endavant la millora de l'accés als tres centres escolars de la zona, Cervantes, Ribalta i Alberto Tortajada. "Una proposta guanyadora en els pressupostos participatius però que no podíem realitzar fins que aquesta rotonda estiga acabada", ha confirmat Trenzano.