Noticies

Inici

>>

Actualidad

>>

Noticies

>>

11 de Juny de 2018 - 12:30
L’Ajuntament d’Algemesí llança una oferta de treball per a 15 joves dins el programa Avalem Joves

L’Ajuntament d’Algemesí contractarà a 15 joves en situació d’atur dins el programa Avalem Joves que  compta amb una ajuda de la Generalitat Valenciana i el Fons Europeu de Garantia Juvenil per un import de 239.518 euros.

La subvenció marca dos línies de contractació. La primera d’elles, Empuju, té com a objectiu la contractació per 12 mesos a jornada completa de les ocupacions d’Economista/Tècnic superior en Administració i direcció d’empreses o tècnic superior en Ciències Polítiques i de l’Administració, empleats administratius amb tasques d’atenció al públic, peó d’obra pública i peó de jardineria.

L’altra línea de subvencions, Emcuju, té el mateix objecte però requereix una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació i el contracte serà en la modalitat de pràctiques. Les titulacions són Psicologia/Pedagogia o Psicopedagogia, Arquitectura tècnica, Informació i Documentació, Cicle superior en Administració i Finances, Cicle superior d’Educació infantil i Tècnic en instal·lacions elèctriques i automàtiques.

Com a requisit general han de ser joves en situació d’atur d’entre 16 i 30 anys, han d’estar inscrits en el Servef, i figurar inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El Servef serà l’encarregat de seleccionar els candidats, que remetrà a l’Ajuntament per a realitzar la baremació d’acord amb les Instruccions marcades pel SERVEF.

El regidor de Treball i Formació, Marc Vendrell, ha destacat que esta nova convocatòria “és fruit de la preocupació de l’Ajuntament per fomentar oportunitats de treball, en aquest cas dels més joves que tenen molt difícil accedir al mercat de treball”.